Yksityistilaisuudet

MERINIEMEN RAVINTOLA

VUOKRATTAVANA YKSITYISTILAISUUKSIIN

Yksityistilaisuudet

120 paikkainen ravintolasalimme on vuokrattavissa myös yksityistilaisuuksiin. Tarjoamme juhlatilat erilaisiin kokoontumisiin: niin häihin, syntymäpäiväjuhliin, pikkujoulujuhliin, sukukokouksiin ja jopa muotinäytöksiin. Isosta salistamme löytyy esiintymislava, tanssilattia ja äänentoisto. Juhliisi voit tuoda oman musiikin tai valita taustamusiikin meidän laajasta valikoimasta. Myös omat esitykset ja itse hankitut esiintyjät ovat sallittuja!

Yläkerran kabinetissa on mahdollista pitää yksityistilaisuus noin 10-40 henkilölle. Myös yläkerran yksityistilaisuuksiin on mahdollista kattaa maittava buffet. Tila sopii niin kokouksien pitämiseen kuin pienimuotoisempiin juhliin, kuten valmistujaisjuhliin, syntymäpäiväjuhliin, luokkakokouksiin tai pikkujoulujuhliin.

Pidä yläkerran kabinetissamme vaikka kokous. Oletko harkinnut kävelykokouksen pitämistä? Aamukahvien/aamupalan jälkeen voi nauttia Meriniemen kauniista luonnosta verryttelemällä jalkoja ja aivoja meri-ilmasta nauttien. Kävelyn jälkeen maittava buffetlounas isossa salissamme ja iltapäivän kokoukseen vielä kahvit päivän päätteeksi.

Yläkerran kokoustilasta löytyy videotykki ja valkokangas.

GALLERIA

Yksityistilaisuudet